Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door RAEK! Management.
We hebben alweer de vierde race erop zitten, en wederom mochten we ons verheugen in een nieuwe rijder, Oscar Schon en er waren deze keer ouderwets veel deelnemers; 27 Westfields stonden op de grid.

Voor een aantal rijders, ( Eric Jansen, Michiel van Beuzekom, Adriaan Kelly, Daryl Romijn en Oscar Schon) was het hun eerste wedstrijd op Assen. Om het allemaal nog wat spannender te maken was er geen vrije training, maar begonnen we gelijk aan de tijdtraining.

Hans ( Wellink) had een andere auto, aangezien de oude vertrouwde #33 nog in de lappenmand zat na een crash op Zandvoort. Gelukkig deed deze het gelijk goed en trainde Hans een zevende tijd, Eric een achtste tijd , Luc Brands heel sterk een twaalfde tijd, Daryl reed een achttiende, Adriaan een eenentwintigste, Oscar stond drieëntwintigste, en Michiel stond zesentwintigste op de grid.

De eerste race was spannend, Eric had progressiedrift ( 4e), en reed zomaar zijn teambaas Hans (6e)  voorbijJ. Daarachter was Daryl de eerste Wellink auto op de negentiende plaats, de rest van de mannen zaten dicht bij elkaar en finishten vlak bij elkaar

De tweede race kwam Eric als vierde over de finish en Hans als zesde. Luc had zich naar voren geknokt naar een zestiende plaats, Oscar als debutant op plek negentien was ook erg verdienstelijk. Michiel werd eenentwintigste, voor Adriaan ( 23e). Helaas was Daryl uitgevallen na een uitstapje in de grindbak.

De derde race, het wordt eentonig, Eric vier en Wellink zes. Luc Brandts heel sterk  P10, Oscar vijftiende, Adriaan zeventiende, Michiel negentiende, en Daryl was vijfentwintigste na problemen met een gaspedaal dat bleef hangen.

Al met al een prachtige dag met veel persoonlijke verbetering van alle rijders.
Inmiddels is Eric Hans voorbij gegaan in de tussenstand in het kampioenschap, Eric staat vijfde en Hans zevende, Luc veertiende, de equipe Koen en Daryl staan twintigste, Michiel eenentwintigste en Adriaan tweeëntwintigste van de in totaal tweeëndertig auto’s  die dit seizoen meedoen.

Het volgende evenement is op ons vertrouwde Zandvoort op 5 augustus.
Westfield Cup evenement 4 - TT Circuit Assen - 5 juli 2017
Westfield Holland / Team Wellink is goed bezig in Assen Te koop

Westfields

te koop

Onderdelen Arrive & Drive

Onderdelen

Arrive

& drive

Arrive & Drive Te koop Onderdelen