Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door RAEK! Management.
Officiële onderdelen
Levertijd


De rijders van de Westfield Cup kunnen hun onderdelen kopen bij Westfield Holland, de officiële importeur van de Westfield raceonderdelen. Onderdelen die als origineel worden aangemerkt in het technisch reglement van de Westfield Cup worden oa via Westfield Holland / Westfieldonderdelen.nl geleverd. Westfield Holland heeft in principe alle technische delen voorradig. Polyester delen is in een beperkte voorraad aanwezig. Indien niet voorradig hebben we te maken met 6 weken levertijd. Voor het chassis geldt ook enkele weken levertijd.
Onderdelen
Prijslijst
Prijslijst 2019 v1.0.pdf

Alle prijzen in de prijslijst gelden op de datum van publicatie (zie datum prijslijst) maar zijn aan veranderingen onderhevig door prijs fluctuaties bij leveranciers.

Klik hier voor de prijslijst.

Wij vragen u voor actuele prijzen en bestellingen contact met ons op te nemen.

Westfield Sportscars is een Engels sportwagenmerk en een echt familiebedrijf. Alle auto’s worden van top tot teen met de hand gemaakt. De onderdelen waarvan gebruikt wordt gemaakt in de Westfield Cup zijn goedgekeurd en geleverd door Westfield Sportscars UK.

Westfield Holland heeft alle technische delen op voorraad. Polyester delen is in een beperkte aantallen voorradig. Indien niet voorradig is er een levertijd van 6 weken. Het chassis heeft ook enkele weken levertijd. Voor exacte levertijden vragen wij u contact met ons op te nemen.

Prijslijst 2019 v1.0.pdf Technisch bulletin

Technisch

bulletin

Technisch bulletin